סדנת גבינות יקב אדיר
הסדנה כוללת לימוד הפלא של מעבר מחלב עיזים לגבינת עיזים. הסבר על עולם הגבינות, סוגי הגבינות, תהליך הייצור על שלביו , עקרונות יסוד לטיפול בגבינות, מה הם חיידקים טובים ומה הם חיידקים רעים ויתרונותיו של חלב העזים. בחלק המעשי: כל משתתף יקבל גזיה אישית וחלב עיזים ,יכין בעצמו גבינת עזים ויתבלן אותה על פי טעמו האישי.
לאחר מכן יטעם כל משתתף 4 סוגי גבינות עזים מעשה ידי המחלבה על מנת לבחון את פוטנציאל המקצועיות של הגבינה שהכין...
www.adir-winery.co.il